Om oss

HISTORIEN OM TEL2CEL AS

Tel2Cel er en norsk bedrift som er registrert i Brønnøysundregistrene siden 2010, noe som gjør at vi betaler medverdiavgift og skatt på alt arbeid vi utfører. Vi reparerer alt av skader på ditt produkt på en trygg måte, og sender/leverer til kunder i hele Norge. Utfører også Onsite service etter avtale for bedriftskunder som har flere enheter eller privat kunder som trenger hjelp der de bor. Tel2Cel.no selger kvalitetstilbehør og enheter til mobiltelefoner, datamaskiner, mac, og nettbrett.

Vi har et stort produktutvalg på forskjellige varer, merker, og med det så har vi en sterk posisjon på service markedet. Det er ikke alt vi får lagt ut på Tel2Cel.no men er det noe dere savner så kan dere sende oss en forespørsel så svarer vi dere fortløpende. Tel2Cel AS selger for øyeblikket sine produkter i Norge men kan også sendes til Sverige, Danmark, Finland og Island. Alle våre varer til utlandet blir sendt fra Norge, og vi gjør oppmerksom på at kunder kan bli nødt til å betale TOLL og MVA på alle forsendelser med en vareverdi litt avhengig fra ordren.

Verksted

Her finner du ESD-sikring og kvalitet i alle ledd, og våre teknikere har flere års erfaring innen mobil og dataservice. Vi har vektlagt å skape en strukturert og strømlinjeformet produksjon på verkstedet, slik at teknikere kan ha fokus på det teknikere gjør best, å feilsøke, teste og reparere produkter.
 

Kundetyper

Vi arbeider med private og bedrifter. Under kan du se hovedtypene.
 

 

Historikk

 

Tel2Cel AS - Tlf: 31 41 11 11 - Epost: support@tel2cel.no