Frakt

• Bestill reparasjonen på nett.
• Når bestillingen er fullført, pakkes enheten forsvarlig inn, ordrenummeret skrives utenpå forsendelsen, og enheten leveres eller sendes til oss:

Tel2Cel AS
Rådhusgata 2
3016 Drammen
Norge

- Det er meget viktig at forsendelsen sendes som pakkepost med sporingsnummer. Merk at kunden selv står ansvarlig for sendingen inn til Tel2Cel AS, og at sikkerhetskopi av eventuelle enhetsdata er utført.
Vi bestreber oss på å beholde all datainformasjon på kundens enhet, men kan ikke holdes ansvarlig for tap av data i forbindelse med en reparasjon.  

- Etter mottak er det normalt en reparasjonstid på 1-2 virkedager. Vær dog oppmerksom på at enkelte reservedeler i visse tilfeller kan være utsolgt grunnet stor etterspørsel.Vi sender din bestilling per post. Vi følger Postens satser på forsendelser. Vi gjør oppmerksom på at et oppkravsgebyr vil komme i tillegg hvis du ikke velger å betale på forhånd.


Uavhentede pakker faktureres med 250 kroner.
 

A-POST / BREVPOST: 
Pakken blir sendt som brevpost med frimerke. Ingen sporing eller forsikring er tilgjengelig. Kan brukes på rimelige og mindre forsendelser. Du som kunde er ansvarlig for forsendelsen og evt skader som oppstår etter at forsendelsen er overlevert fra oss til Posten.

SERVICEPAKKE:
Vi anbefaler at du som kunde velger Postens klimanøytrale Servicepakke. Pakken kan spores og du får hentelapp i postkassen eller på SMS om mobilnummer er oppgitt, og produktene hentes på ditt lokale postkontor. Du som kunde er ansvarlig for forsendelsen og må melde skader som oppstår etter at forsendelsen er overlevert fra oss til Posten. Vi erstatter ikke tapte og skadede forsendelser.

BEDRIFTSPAKKE: 
Pakken kan spores og leveres på bedriftens dør mellom 09-16 mandag-fredag. SMS varsling når varen er lastet på bil for levering om mobilnummer er oppgitt.

BEDRIFTSPAKKE EKSPRESS: 
Pakken sendes med sporingsnummer og mottaker varsler i SMS. Pakken leveres bedriften før kl. 0900 i kjerneområder og innen 16 i utenforliggende strøk. Legg merke til vår behandlingstid og pakking kommer i tillegg til leveringen. LES MER...

FRAKT PRISER INNLAND

KR 0,- KR 39,- KR 99,-
Ved henting / levering Uten sporing Med sporing
0 1-4 Dager leveringstid 1-4 Dager leveringstid

*Ved sending pr. post anbefaler vi på det sterkeste å velge en fraktløsning med sporingsnummmer.


INNSENDING AV UTSTYR FOR SERVICE

Det er avsenders ansvar at enheten er forsvarlig pakket. Bruk original emballasje såfremt dette er mulig. Tel2Cel AS har ikke erstatningsansvar overfor kunde, dersom enheten ikke er pakket godt.

Pakkeinstruks:

Tel2Cel AS - Tlf: 31 41 11 11 - Epost: support@tel2cel.no